Heren HC Twente veel te sterk voor Dieren

Zondag stond voor de  heren van HC Twente de eerste uitwedstrijd tegen Dieren heren op de rol, een team nog bekend van het vorig seizoen. Een handicap was, dat er nu op een zand veld gespeeld moest worden terwijl HCT beter uit de voeten kan op een water veld. Dit gaf de tegenstander het eerste deel van de wedstrijd even een kleine mentale voorsprong.

Het eerste kwart liep niet lekker en HCT kwamen dan ook niet tot scoren, en aangezien de thuisclub ook niet scoorde resulteerde dit in een 0-0 stand na 17,5e minuten spelen. In het tweede kwart ging het al iets beter en werd er bij de stand van 0-2 gerust.

Na rust was men gewend aan het veld en werd HCT sterker en sterker, dit resulteerde in nog 7 gerichte ballen in het doel van Dieren. Hier stelde Dieren slechts één doelpunt tegenover. Volgende week de wedstrijd tegen Doorn dat ook nog ongeslagen is. Doelpunten makers: Tim Jongman (4x), Olivier Bronk (2x), Wouter Smulders (2x), Jurjen Matthijssen.