Bon Boys opnieuw onderuit bij SDC’12

Bon Boys is de ongeslagen status kwijt. Net als vorig seizoen ging het eerste elftal ook dit keer met 3-2 onderuit bij SDC’12. Het is één van de grootste clichés in de sport: achter de feiten aanlopen. Maar zondagmiddag in Denekamp werd nog eens bevestigd dat clichés vaak maar al te waar zijn. Bon Boys zat bij SDC de hele wedstrijd in de achtervolging, omdat zowel in de eerste helft als na rust enkele spelers na de aftrap niet bij de les waren.

En dus kon het gebeuren dat SDC na een minuut al op 1-0 kwam, een paar minuten later lag de tweede er al in. Door de rappe voorsprong kreeg de thuisploeg de wedstrijd die het wilde. Bon Boys kwam via Tom Veldhuis al snel op 2-1, en trok daarna het initiatief ook naar zich toe, maar de uitvallen van SDC waren levensgevaarlijk. ,,SDC straalde in alles uit dat het echt wilde winnen”, aldus Berthil ter Avest.

Direct na rust ging het opnieuw mis. Na onnodig balverlies, volgde er een hoekschop die door Van der Velden werd binnen gekopt: 3-1. Jordi van Ek maakte nog de 3-2 ( een knappe kopbal uit een hoekschop) wat tevens de eindstand was.