Gehavend Sportlust Vroomshoop ten onder tegen La Première

Sportlust Vroomshoop heeft zondagmiddag op bezoek bij AVC La Première verloren met 4-1. Hoofdtrainer Job Lamberink moest puzzelen in aanloop naar deze wedstrijd in Almelo. Sportlust startte zonder de geblesseerde Toon van Dam, Stefhan de Vries, Simon Spoor, Thomas Spoor en Tsjeard Brinksma. Tot overmaat van ramp voegde Tim Spoor (foto) zich bij dit gezelschap na slechts 5 minuten spelen.

De Vroomshopers moesten zichtbaar wennen aan de vele positiewisselingen. De thuisploeg gooide middels de lange bal veel ballen in de zestien en werd daar dan ook gevaarlijk mee. Na een kwartier mondde de zoveelste lange bal uit in een doelpunt: 1-0. Sportlust kwam er voor rust nog een keer goed uit, wat resulteerde in de 1-1 van Dennis Jozic.

De tweede helft leek er bij Sportlust meer fout te gaan dan goed. Nog drie doelpunten werden eenvoudig weggegeven en zo werd er terecht met 4-1 verloren. Sportlust kan zodoende spreken van een moeizame seizoenstart. Na vier wedstrijden zijn slechts 2 punten behaald. Volgende week, zondag 20 oktober komt Rood Zwart naar Vroomshoop. Dan moeten 3 punten behaald worden.