Terechte puntendeling tussen Wilhelminaschool en Mariënberg

Na bijna 100 minuten voetballen op sportpark de Vikkerhoek in Hengelo stond het tussen Wilhelminaschool en Mariënberg 1-1. Na een redelijke tamme eerste helft was het tweede bedrijf om heerlijk om naar te kijken.

Niet altijd goed voetbal, soms gewoon niet best. Soms heerlijke combinaties, en uit een cornerbal van Rolf Hofsink kopte André Plaggenmars na zeven minuten snoeihard raak vanaf de elfmeter, 0-1. Even later verzuimden de voorwaartsen van Mariënberg om de 0-2 aan te tikken.

Hierna hield Thijs Altena zijn ploeg op de been met een puike redding, niet veel later schreeuwde heel Wilhelminaschool om een penalty en ontsnapte de gasten amper een minuut later wederom aan de gelijkmaker. In de 82e minuut kwam de School op de al reeds hierboven beschreven gelijkmaker. Twee kansen en zeven minuten later was het helaas niet de bevrijdende 1-2 maar bleef de teller steken op 1 doelpuntje voor Wilhelminaschool en Mariënberg. Achteraf een terechte uitslag.