Ruime thuiswinst voor Borhave tegen V&L 30-19

In de thuiswedstrijd tegen V&L uit Geleen was Borhave aanvallend op dreef, ook de verdediging stond als altijd goed. Scoren bleek de afgelopen weken vaak een probleem, vandaag was de doelpunten machine als vanouds. De eerste helft kwam moeizaam op gang, na 10 minuten waren er slechts acht doelpunten gescoord (4-4). De ploegen waren aan elkaar gewaagd en tot 10-10 met nog 6 minuten in de eerste helft te gaan bleef het evenwicht bestaan. In de laatste fase van de eerste helft liep de thuisploeg alsnog weg waardoor de ruststand 14-10 was, tevens de ruimste voorsprong in de eerste 30 minuten.

De thuisploeg bleef in de tweede helft steeds op voorsprong, al kwamen de gasten nog even terug tot 16-15, na acht minuten. Hierna trok de Bornse ploeg definitief de wedstrijd naar zich toe. Het verschil liep gestaag op, de gasten wisten in de resterende 22 minuten slechts vier keer te scoren. Borhave scoorde in dezelfde periode 14 doelpunten.

Een prima team resultaat in een aantrekkelijke wedstrijd. De doelpunten van de Twentse ploeg werden door 10 verschillende veldspelers gescoord, dit benadrukt de teamprestatie.

Borhave speelt komende zaterdag 26 oktober om 19.00 uur in het Noord-Hollandse ’t Veld tegen VZV. De volgende thuiswedstrijd staat gepland op zondag 3 november om 13.30 uur in ’t Wooldrik tegenstander is dan Landskampioen VOC uit Amsterdam.