Krekkers dames wint met 3-1 van Dash

Afgelopen zaterdag stond voor de Krekkers dames de  eerste thuiswedstrijd van de 2e seizoenshelft op het programma. Het begin van de eerste set ging gelijk op totdat Dash op 4-6 voorsprong kwam en dit verder uit bouwde naar 5-8. Krekkers moest toen een tandje bijzetten. Bij 11-11 werd het gelijk, vanaf dat moment kon de thuisclub de set naar zich toe trekken. De voorsprong werd groter en groter 19-12. Maar opnieuw deed Dash nog wat terug. Uiteindelijk haalden de dames de set binnen met een eindstand van 25-18.

De tweede set werd sterk begonnen (7-3). Ze speelden netjes en maakten veel eigen punten met onze aanval en blokkering. De voorsprong gaven ze niet meer uit handen, deze set wonnen we vrij gemakkelijk met 25-16. De derde set begon met een foutserve van Dash en een ace aan de kant van Krekkers. Maar deze voorsprong verdween als sneeuw voor de zon en ze moesten een stapje extra bijzetten. Dit lukte en Krekkers kwam op een mooie 14-9 voorsprong. Maar Dash kwam terug tot 14-12. En op 16-16 werd het gelijk. Vanaf dat moment ging het redelijk gelijk op. Totdat Krekkers vanaf de 20 uitliepen naar 23-20, waardoor ook de derde set werd gewonnen (25-21).

In de vierde set stond de thuisclub binnen no time 0-5 achter. Maar door zelf goed te serveren wist men dit binnen één serie recht te trekken. Opnieuw kwam Dash op een voorsprong en tot het midden van de set was dit een kleine voorsprong. Maar uiteindelijk lukte het niet meer om de langszij te komen. Dash won de laatste set met 20-25. Komende zaterdag staat de wedstrijd tegen Veracles op het programma.