Benauwde overwinning Langeveen tegen DTC’07

Zondag stond voor Langeveen de wedstrijd tegen DTC ‘07 op het programma. Langeveen begon slap aan de wedstrijd en na 40 seconden werd de middenvelder van DTC al vrij voor de Langeveense doelman gezet. Gelukkig voor Langeveen ging deze doelpoging naast. Het was een wedstrijd waar voor iedere meter gestreden werd. Na het eerste half uur kwam Langeveen wat beter in de wedstrijd met enkele kansen voor mart Leus en Simon Schroder.
In de tweede helft probeerde Langeveen meer druk naar voren te zetten en werd hierdoor enkele malen gevaarlijk. In de 60e minuut was het dan raak. Een strak afgesneden voorzet van mart Leus op Wessel Waaijer werd beheerst binnengeschoten, 0-1. Er volgden nog enkele kleine kansen voor de thuisploeg, maar door goed verdedigend werk onder leiding van good old Daan Kienhuis werden deze niet verzilverd. Langeveen wist de overwinning over de streep te trekken.  Een belangrijke overwinning voor de Langeveners waarmee de positie in de middenmoot van de 5e klasse A verstevigd wordt. Volgende week zondag staat om 14:00 uur een thuiswedstrijd tegen Bornerbroek op het programma.