Jordan Weggelaar stopt aan het eind van dit seizoen bij Webton

Het bestuur van de stichting Webton Top Volleybal, waarvan het heren volleybalteam uitkomt in de Topdivisie en haar trainer Jordan Weggelaar hebben in goed onderling overleg besloten om aan het eind van het lopende seizoen uit elkaar te gaan.

Gelet op het feit dat het komende seizoen meerdere (basis)spelers hebben aangegeven te gaan stoppen bij Webton heren 1, is Jordan Weggelaar van mening dat het uiterst moeilijk zal worden om voor het a.s. seizoen een Topdivisiewaardig team samen te stellen. Hierdoor heeft Weggelaar aangegeven te stoppen als trainer bij Webton heren 1.

Door het vertrek van deze basisspelers zal er veel jeugd ingepast moeten worden. Dit vraagt een andere aanpak met een ander type trainer geeft Weggelaar aan. Weggelaar is een prestatie gerichte teamtrainer. Weggelaar was twee seizoenen trainer van de Hengeloërs.

Newsoutside Sportverlichting