SportinTwente.nl een begrip onder sporters en sportbestuurders

Sinds 2008 is de sportwebsite www.sportintwente.nl een begrip onder sporters en sportbestuurders in Twente en wijde omgeving. De initiatiefnemers van toen vonden dat er in de regionale pers veel te weinig aandacht werd geschonken aan sporters en sportteams net onder de top en zij doken in dat gat. Vanaf 1 januari 2017 vond er een doorstart plaats. In dit jubileumjaar trekt de website/Facebook/Twitter meer dan 10.000 unieke bezoekers per maand. Een resultaat waar de redactie best trots op is.

Maar zij willen meer en ook u als sporter/sportbestuurder kunnen daar aan bijdragen. Hebt u een mooi resultaat behaald in welke tak van sport dan ook, stuur het op naar (het liefst vergezeld van rechtenvrije foto’s). Voorbeschouwingen en verslagen kunnen allemaal naar het boven vermelde adres worden gestuurd. Ook de rubrieken “Sporter van de week” en “Club van de maand” worden na de winterstop voortgezet. Hebt u een sporter of vindt u dat uw club in het zonnetje moet worden gezet, laat ons het weten. Graag alle reacties naar . Speciaal voor de sportverenigingen is er, tegen een kleine vergoeding, een vacaturerubriek.

Foto’s: Jeroen Tempert Fotografie en Elise Goossen
Newsoutside Sportverlichting