Sportlust Vroomshoop in blessuretijd naast v.v. Oldenzaal

Sportlust begon in en tegen Oldenzaal voortvarend aan de wedstrijd. Binnen twee minuten werd Toon van Dam al vrij voor de keeper gezet door een pass van Dinand Hankamp. Echter stuitte de bal zodanig op dat Toon de bal over de goal schoot. Het duurde niet lang voordat de bal toch in de goal verdween bij v.v. Oldenzaal. Een korte variant van de corner werd bij de tweede paal door Allard Hankamp teruggelegd op zijn broertje Dinand Hankamp die de 0-1 binnen gleed. Hierna bleven er kansen voor Sportlust komen door onder andere Dennis Jozic 2x alleen op de keeper af te sturen, echter bracht de keeper goed redding.

Uit één van de lange ballen van v.v. Oldenzaal maakte ze op dat moment uit het niets 1-1. Een lange bal werd verkeerd ingeschat, zodat de spits van Oldenzaal de bal langs keeper Frank Dubbink kon schieten, dit tot aan dat moment nog weinig te doen had. Hierna werd v.v. Oldenzaal iets sterker en haalde Sportlust nog een bal van de lijn. Op het slot van de eerste helft kreeg Sportlust nog 1 goede kans. Een van richting verandert schot kwam voor de voeten van Timo ter Braak, maar hij werd onderuitgehaald in het strafschopgebied, maar de scheidsrechter, die een goede wedstrijd floot, gaf geen penalty.

In de tweede helft was de eerste kans voor Sportlust. Timo stuurde Toon van Dam diep die teruglegde op Dennis en verraste echter iedereen door een overstapje waardoor Dinand binnen kon schieten. Helaas voor Sportlust bracht de keeper van v.v. Oldenzaal redding. Tien minuten na rust kwam v.v. Oldenzaal toch op voorsprong. Een corner die bleef hangen in de 16 werd binnengeschoten. In de loop van de tweede helft waren er weinig kansen te noteren voor beide teams. Echter was het Sportlust dat de verdiende 2-2 maakte in blessuretijd. Stijn Bruins gaf voor en Dinand Hankamp draaide knap weg en lobte de bal met zijn chocoladebeen knap over de uitkomende keeper. Dit was tevens de eindstand van de wedstrijd. Volgende week moet Sportlust het thuis weer laten zien, dan tegen Fleringen.