Moeizame winst voor waterpolosters Losser

Losser startte uitstekend aan de wedstrijd tegen Neptunia uit Sneek. Door goed aanvallend spel liep Losser snel uit naar 4-1 voorsprong. In tweede kwart heeft Losser heeft grote moeite met het stevig verdedigende Neptunia. Kansen werden niet goed uitgespeeld, er was slechte passing en er werd te snel geschoten. De Friese keeper kwam steeds beter in haar spel.

In de 3e kwart kreeg Losser snel en onnodig 2 tegendoelpunten om de oren door niet oplettende verdediging. Scoren lukte nog steeds niet. Dames van Neptunia kwamen met een afstandsschot zelfs tot 4-4 terug.
In het begin van de 4de kwart ging het gelijk op. Losser scoorde snel maar Neptunia ook. Losser bleef gelukkig ook weer scoren. Toen was het ook gedaan met de weerstand van Neptunia en bleven de 3 punten in Losser. Eindstand 7-5.

Doelpunten Losser: Manon Korfage 4, Jetske Gielians 2 (foto archief) en Susan Nijhuis.