FC Twente Vrouwen naar de halve finale KNVB beker

De vrouwen van FC Twente hebben zich ten koste van VV Alkmaar met een 4-1 overwinning vrij eenvoudig geplaatst voor de halve finale van de KNVB Beker. FC Twente kende weinig moeite met Alkmaar, maar kwam wel verrassend op achterstand na 35 minuten.

Via Olislagers en Wilms (foto intro) zette FC Twente vrij snel orde op zaken, waardoor Enschedese formatie alsnog met een voorsprong aan de thee ging. In de tweede helft bouwden Giesen en scherpschutter Kalma (foto onder) de score uit naar 4-1.

De dames van PEC Zwolle strandden in de kwartfinale. PSV was met 3-0 te sterk. De andere halve finalisten zijn: Ajax, 1-2 winst op sc Heerenveen en ADO Den Haag dat met 0-4 veel te sterk was voor Excelsior. De halve finales staan gepland voor 16-18 april.

Foto’s archief: sportfoto-oost.nl

Newsoutside Sportverlichting