Heren OZ&PC winnen opnieuw

De waterpoloheren van OZ&PC Oldenzaal hebben vrijdagavond in eigen bad het duel met SGHA winnend, met 11-7, afgesloten. Beide ploegen kwamen goed uit de startblokken en gingen de eerste periode gelijk op. OZ&PC wist in de tweede periode direct een voorsprong te pakken en bouwde deze, mede door een goede verdediging, uit naar een 7-2 voorsprong.

In de derde periode wist de ploeg uit Heerenveen het verschil terug te brengen tot twee doelpunten, maar verder liet OZ&PC het niet komen. Toen de Oldenzaal ploeg twee minuten voor tijd, via een mooie counter, wist te scoren leken de drie punten binnen te zijn. Met deze zege wint OZ&PC voor de twee de keer na de winterstop en blijven ze in het spoor van de top 3.

 Periode standen: 3-2, 4-0, 1-3, 3-2. Scores OZ&PC: Maik Slot 4x, Joey ten Doeschot en Ton Wigger beide 2x, Niek van der Molen, Mike van Puffelen en Rens van Amelsvoort allen 1x.

Foto’s archief: Herman Zandhuis

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer