Vroomshoopse Boys zoekt een nieuwe trainer-coach voor JO19-1

Foto ter illustratie, eerste elftal Vroomhoopse Boys.

Bij de voetbalvereniging Vroomshoopse Boys is onlangs een vacature ontstaan voor de functie van trainer-coach van JO19-1, dat in de hoofdklasse speelt. De huidige trainer-coach Ruben Kloosterman (43) van Boys JO19-1 en tevens groepshoofd van de JO19 jeugd, heeft als hoofdtrainer van vierdeklasser zaterdag SC Lutten een nieuwe uitdaging gevonden. Na het huidige seizoen 2023-2024 verruilt de Vroomshoopse trainer de Boys voor SC. Lutten.

Op deze website is de betreffende functieomschrijving terug te vinden. Sollicitanten, die als trainer-coach van Vroomshoopse Boys JO19-1 en als groepshoofd van de jeugd JO19 bij deze club met gezonde ambitie, aan de slag willen, kunnen contact opnemen met de Technische Commissie van Vroomshoopse Boys. Dat kan door zo snel mogelijk een motivatie en een CV te sturen naar tc@vvvroomshoopseboys.nl

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer