Maher tekent contract voor een half jaar bij FC Twente

Adam Maher heeft maandagmiddag een contract van een half jaar getekend bij FC Twente. Zijn contract bij PSV, dat nog doorliep tot aan het eind van dit seizoen, is bij de Eindhovense club ontbonden. Maher, die bij PSV weinig aan het spelen kwam, had al verschillende malen aangegeven graag naar FC Twente te willen om daar herenigd te worden met Gertjan Verbeek. Beide kennen elkaar nog uit de tijd dat Verbeek trainer was bij AZ en Maher daar speelde.

In 2013 vertrok hij naar PSV voor 6,5 miljoen euro, maar zat hij al snel op een zijspoor. Afgelopen seizoen werd Maher verhuurd aan het Turkse Osmanlispor. Dit seizoen kwam hij slechts één keer in actie voor de ploeg uit Eindhoven.

Maher gaf aan graag mee willen helpen om FC Twente weer omhoog te laten klimmen want volgens hem staat FC Twente op een plaats waar het niet hoort. Hij is onder de indruk van de supporters van de club die door dik en dun spelers en club blijven steunen. Ook verheugt hij zich op het weerzien met Thoma Lam. Beiden kennen elkaar nog uit de tijd van AZ.

Foto’s: Sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer