Assaidi en El Hamdaoui afwezig, Boere twijfelachtig, Thesker terug

Voor de wedstrijd zondag uit tegen FC Utrecht, kan trainer Gertjan Verbeek niet beschikken over Oussama Assaidi, vocht in de knie, en Mounir El Hamdaoui, terwijl Tom Boere een twijfelgeval is. Hij heeft de hele week niet op het veld gestaan wegens liesklachten. Terug van weggeweest is wel de Duitser Stefan Thesker. Thesker is een optie voor zondag maar een zekerheid komende woensdag in Alkmaar wanneer FC Twente voor de halve finale van de beker tegen AZ speelt.

Verbeek, die wekenlang met vijf verdedigers speelde, zal zo goed als zeker zijn systeem komende zondag aanpassen aangezien de thuisclub een 4-4-2 systeem speelt. FC Twente is nu al acht wedstrijden op rij zonder een overwinning, de langste reeks sinds oktober-december 1997. De wedstrijd in Utrecht begint zondag om 16:45 uur.

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer