Mariënberg verwelkomt nieuwe Gouden sponsors

Afgelopen zaterdag boekte Mariënberg een verdiend gelijkspel tegen voetbalvereniging Mariënberg, maar voorafgaand aan het duel boekte de sponsorcommissie wel al een dubbele zege. Want Bekmann Elektra in Geerdijk en Welink Installatie Hardenberg traden met het ondertekenen van de contracten toe tot de gouden sponsors van de roodzwarte club die huist op het Westerpark.

In de bestuurskamer annex sponsorruimte verwelkomde voorzitter Jan Hagedoorn Jo en Johnny Bekmann en namens Welink waren Henk en Arjan Welink aanwezig. De sponsorcommissie liet bij mondde van Klaas Pullen weten bijzonder blij te zijn dat deze sponsors, die al jarenlang Mariënberg financieel ondersteunen, nu door het leven gaan als gouden sponsor. Na het ondertekenen van de contracten en de afhandelingen van de plichtplegingen werden de heren bedankt met een bos bloemen voor het thuisfront.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer