Harm Zeinstra stopt, Koen Bucker nieuwe doelman bij Heracles Almelo

Doelman Harm Zeinstra (29) van Heracles Almelo heeft besloten per direct een punt te zetten achter zijn profvoetbalcarrière. Daarmee komt er na één seizoen een einde aan de samenwerking tussen Zeinstra en Heracles Almelo. Koen Bucker (22) is vastgelegd als nieuwe doelman. Hij komt over van AZ en tekent een tweejarig contract met een optie voor nog een seizoen. Zeinstra gaat zich vanaf heden focussen op een carrière in het bedrijfsleven.

In Koen Bucker is een opvolger van Zeinstra gevonden. De geboren Zaandammer onderging maandag de medische keuring en zette vanmorgen zijn handtekening onder zijn contract. Bucker vertelt: “Ik ben blij om hier te hebben getekend en heb enorm veel zin in het seizoen. Heracles Almelo is een mooie club, waar ik me verder hoop te ontwikkelen.”

Fledderus: “We hebben bewust gekozen voor een jonge talentvolle doelman als Koen. We kennen zijn kwaliteiten en geloven dat hij bij Heracles Almelo een volgende stap kan maken.”

Foto archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer