Strijdlustig Heracles stunt met winst op Ajax

Een strijdlustig Heracles Almelo heeft zaterdagavond in eigen stadion voor een stunt gezorgd door de nummer twee van de ranglijst Ajax met 1-0 te verslaan. Deze stand was al bij de rust bereikt door een doelpunt van Mo Osman die profiteerde van een blunder van doelman Onana die de bal naar Osman schoot en die toen geen fout maakte. Kort daarvoor had Heracles al op een 1-0 voorsprong kunnen komen maar Kuwas schoot de toekende strafschop op de paal.

Na rust was Ajax wel de betere ploeg maar de thuisclub verweerde zich kranig en een groot struikelblok voor de Amsterdammers was doelman Janis Blaswich. In de slotfase kreeg de thuisclub nog mogelijkheden maar het bleef bij deze meer dan verdiende 1-0 overwinning voor de ploeg van Frank Wormuth. Met deze 1-0 overwinning kwam een einde aan een periode van 310 minuten zonder doelpunten.

Foto’s archief: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer