Opnieuw verlies voor zwak FC Twente

Na de nederlaag afgelopen maandag in Waalwijk tegen RKC  verloor FC Twente vrijdagavond opnieuw. In de Grolsch Veste had FC Dordrecht aan één doelpunt genoeg om met drie punten uit Enschede te vertrekken. Dit doelpunt viel vlak voor rust toen FC Twente een ten onrecht gegeven corner niet goed verwerkte. Daniël Breedijk was er als de kippen bij om de bal achter Drommel te werken. De thuisclub zette daar slechts een paar mogelijkheden van Aitor (foto) en Espinosa tegenover.

Ook in de tweede helft veranderde er weinig aan het spelbeeld van FC Twente ondanks het inbrengen van Zehknini voor Van der Heyden en Assaidi voor Friday. Ook bracht Pusic Vuckic nog voor Smith die tegen een gele kaart opliep en tegen Telstart geschorst is. Bijen, Zehknini en Vuckic kregen nog mogelijkheden op de 1-1 maar die wilde niet vallen. De schade voor FC Twente bleef enigszins beperkt aangezien Sparta door een laat doelpunt een punt Den Bosch meenam. De voorsprong van FC Twente is, met nog vijf wedstrijden te gaan, zeven punten.

Foto’s: sportfoto-oost

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer