Aloys van Deenen benoemd tot erevoorzitter NKC’51

Woensdag 26 juni werd de 68e Jaarlijkse Algemene Vergadering van NKC’51 gehouden. Hierin is aftredend voorzitter Aloys van Deenen benoemd tot erevoorzitter van de vereniging. Hij is twee termijnen voorzitter geweest en de vereniging heeft hem leren kennen als een bruggenbouwer, een visionair met zakelijk inzicht en een sterk netwerk, waardoor de vereniging binnen en buiten de korfbalwereld meer op de kaart is gezet. Tijdens de eerste termijn van 1998 tot 2005 is Van Deenen erg belangrijk geweest in de verhuizing naar sportpark Gagelman en de bijbehorende aanleg van een gloednieuwe accommodatie met kunstgrasvelden.

In 2013 is Van Deenen wederom benaderd om sturing te geven aan het relatief nieuwe bestuur met o.a. als doel de verantwoordelijkheid terug te geven aan de commissies en hierdoor ervoor te zorgen dat het bestuur meer tijd had om met bestuurszaken bezig te zijn. Daarnaast heeft hij zijn voortuitziende blik getoond door in te springen op het project Actief Betrokken Club (ABC) vanuit de gemeente, waarna dit succesvolle project inmiddels een vast onderdeel van onze jeu-de-boules-afdeling is geworden. Tot slot heeft hij ook veel gelobbyd om onlangs de kleedkamers, berging en jeu-de-boules-banen uit te breiden en het kunstgras te vernieuwen met behoud van ruimte voor 4 velden, wat dan ook gelukt is. Zijn langgekoesterde droom om beachvelden te realiseren bij NKC’51 is nog niet helemaal gerealiseerd, maar het groene licht is er en Van Deenen zal betrokken blijven bij de verdere uitwerking van de plannen en de aanleg.

Daarnaast werd secretaris Lisanne Verheij (foto boven) benoemd tot lid van verdienste voor haar jarenlange inzet voor NKC’51 als onder meer bestuurslid en secretaris.Bij de bestuur benoeming werd Wouter Felix benoemd tot bestuurslid, hij zal het voorzitterschap overnemen. Verder blijft het bestuur intact, al is er nog steeds de wens voor een extra bestuurslid.

Tijdens de jaarvergadering werden ook twee jubilarissen in het zonnetje gezet, Gerben Hofstede en Belinda Pennings werden beiden gehuldigd voor hun 40-jarig lidmaatschap. Ook werd er afscheid genomen van diverse commissieleden.

De jaarlijks uitgereikte ‘Steunpilaar’ ging dit jaar naar Marvin Imhof, die al jarenlang verantwoordelijk is voor de lay-out van ons magazine De Benne Bode en vele andere posters, flyers en boekjes. Daarnaast heeft hij ook een aantal jaren geleden samen met een aantal anderen de Toernooicommissie opgericht en opgebouwd. Marvin is het perfecte voorbeeld van iemand die zelf niet korfbalt, maar zich wel belangeloos inzet en een belangrijke bijdrage levert aan met de name de (professionele) uitstraling van onze club. Het bestuur wil door het uitreiken van de Steunpilaar haar waardering hiervoor laten blijken.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer