Districtskampioenen en podiumplekken voor rijders van FCV het Twentse Ros

De eerste competitie helft zit erop voor de NFF wedstrijden. Tijdens de laatste districtswedstrijd in Schoonebeek heeft FCV het Twentse Ros goede zaken gedaan. Maar liefst 4 kampioenen en in totaal 9 podiumplekken. Alle rijders die minimaal 4 wedstrijden hebben gereden ontvangen een beker voor hun individuele prestaties deze competitiehelft. Dit jaar zijn 35 rijders trots op hun beker weer huiswaarts gegaan.

Sem Bosman rijdend bij jongens 12 jaar heeft zijn titel kunnen verdedigen. Maar ook bij de jongste rijders stonden 2 Twentse Rossers op het podium. Jord Grobben is kampioen geworden en Timon Veenvliet 2de bij de jongens 4-5 jaar. Ties Grobben en Mike Stokelaar zijn beiden 2de geworden bij respectievelijk jongens 6 jaar en 9 jaar. Tom Peters heeft zijn plezier in fietsen weer gevonden bij de districtswedstrijden hetgeen geresulteerd heeft een districtskampioenschap bij jongens 10 jaar. Bij de jongens 13 jaar stonden drie Twentse Rossers op het podium. Manuel Baumer werd kampioen, Wesley Oplaat 2de en Danny Kuyer 3de. Joris Tijssen is na goed seizoen 2de geworden bij jongens 14 jaar. Bij de meiden 14 jaar en ouder heeft Anne Tuchter de 2de plaats behaald.

Aan einde van de zomervakantie wordt op zaterdag 24 augustus de eerste districtswedstrijd gereden op onze baan in Hengelo. Voor de rijders van de KNWU staat het NK in Erp volgend weekend en het WK in Zolder in de eerste week van de zomervakantie nog op de agenda.

Foto’s: Tim Grobben

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer