Schröder Masterclass Special 2021

Op 10 juli jl. kondigde het bestuur van de Schröder Masterclass dat de 21e editie van dit prachtige hippische evenement in hartje Tubbergen helaas niet door kan gaan. De oorzaak hiervan kunt u helaas al wel dromen, namelijk COVID-19.

Ondanks deze toch onverwachte tegenslag weerhield dit News Outside er echter niet van om desondanks een krant in de vorm van een special uit te geven. Waarom? Om toch de nodige exposure omtrent dit prachtige evenement fysiek en later digitaal op www.sportintwente.nl te genereren. Doordat het bedrijfsleven deze evenementkrant omarmt door middel van de vele toezeggingen van advertenties kan deze evenementkrant gratis verspreid worden onder 15.000 huishoudens in de gemeente Tubbergen.

In deze krant leest u interviews, afgenomen door Willem Pfeiffer, eigenaar van www.hippischtwente.nl. Daarin valt onder meer een verhaal te lezen over de laatste winnaar in 2019, Rob Schipper, voorzitter Ruud Droste en de middenstand (noabers) van de Schröder Masterclass. News Outside wenst u veel leesplezier!

Met hippische groeten,

Brian Brokelman
Eigenaar News Outside uit Tubbergen

Om de volledige sportkrant te lezen, klik hier!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer