Manderveen met negen man onderuit bij SVV

Op een regenachtige dag trapte Manderveen af bij SVV. Manderveen begon fel aan de wedstrijd maar het was SVV die de eerste grote kans kreeg maar de paal bood redding .Het was echter SVV die het spel maakte. Vlak voor de rust kreeg Joris Wesselink z’n tweede gele kaart en Manderveen moest verder met tien man. Manderveen kwam er niet uit en dat resulteerde in nog een tweede gele kaart voor Stef Aman waardoor Manderveen nu met negen man verder moest en met de tweede helft nog voor de boeg.
Manderveen begon met opgeheven hoofd aan de tweede helft en dat resulteerde ook direct in een opgelegde kans maar die ging er helaas niet in. Kort erna ging SVV in de aanval die goed uitgespeeld werd en de 1-0 was een feit. SVV voerde de druk op en het duurde dan ook niet lang voor de tweede goal valt voor de thuisploeg. Manderveen had niks meer in te brengen tegen het sterke SVV en halverwege de tweede helft viel ook de 3-0 en paar minuten later ook de 4-0. Ondanks dat Manderveen met 9 man speelde hebben ze de wedstrijd dapper uitgevochten. Over twee weken is Vosta de tegenstander.