EHV heren laat het liggen bij Bully: 1-0 verlies

De hockeyheren van EHV hebben zondag in de eerste klasse D de uitwedstrijd bij Bully met 1-0 verloren. De thuisploeg was aan de Sportlaan in Oldenzaal op defensief gebied heer en meester door de vijandelijke aanvallers en middenvelders geen centimeter ruimte te geven en pro-actief te verdedigen. Met deze handbaltactiek wist EHV zich geen raad, wat ook trainer-coach Ronald Brouwer niet kon ontkennen:

‘Wat we ook probeerden, we kwamen er niet doorheen. Veelzeggend was dat hun keeper in de eerste helft twee keer in actie moest komen. Na rust kregen we wel wat meer ruimte in de cirkel, maar toen lukte het ook niet. Ze hebben optimaal gebruik gemaakt van hun mogelijkheden en dat is een kwaliteit waarvoor we ze toch een compliment moeten geven. De overwinning was dan ook verdiend en terecht.’ Door deze nederlaag moeten de Enschedeërs hun ambities voor het bereiken van de tweede plaats, die recht geeft op deelname aan de play-offs voor promotie, voorlopig even parkeren.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer