Tom Slaghekke nieuwe aanwinst Webton

Webton Hengelo, dat als enige Twentse team uitkomt in de Topdivisie heeft zich voor het komend seizoen versterkt met ex-jeugdinternational Tom Slaghekke. Tom Slaghekke (26), die het afgelopen seizoen uitkwam voor het eveneens in de Topdivisie spelende v.v. Keistad uit Amersfoort speelde al eens eerder voor Webton ( 2014-2015) en is door de komst naar Webton weer herenigd met zijn broer Lex Slaghekke. Beide broers zijn midspelers.

De “nieuwe” trainer/coach Rinke Olthof (foto boven) van Webton Hengelo is blij met de komst van deze aanwinst: “Eén van de betere spelers van dit moment, die er bij ons voor kan zorgen, dat we op het midden bij de beste teams behoren. Met Tom Slaghekke erbij en met enkele andere versterkingen waar we mee in gesprek zijn gaan we komend seizoen zeker van ons laten horen”.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer