Rai Vloet tekent contract voor drie jaar bij Heracles Almelo

Rai Vloet heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een driejarig contract bij Heracles Almelo. De aanvallende middenvelder maakt na een succesvol seizoen bij Excelsior Rotterdam transfervrij de overstap naar Heracles Almelo.

De 25-jarige Vloet doorliep de jeugdopleiding van PSV en maakte op 16 augustus 2014 zijn officiële Eredivisiedebuut namens de Eindhovenaren. Vloet kende bij FC Eindhoven in 2016-2017 een succesvolle verhuurperiode in de Keuken Kampioen Divisie waarin hij twaalf keer scoorde en zes doelpunten voorbereidde.

Na een jaar Eredivisie met NAC Breda maakte Vloet uitstapjes naar Frosinone in de Serie A en Sint Truiden in de Belgische Jupiler Pro League. Afgelopen seizoen keerde Vloet terug naar Nederland. Bij Excelsior Rotterdam maakte hij in 29 competitiewedstrijden veertien doelpunten en gaf hij zes assists.

Foto: @Heracles Almelo

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer