Soccer Fitness nu ook in het Chinees

Harry Dost, Peter Hyballa en Hans Dieter te Poel zijn blij met de vertaling van hun boek in de Chinese versie. Het omvat meer dan 400 moderne trainingsvormen voor fysieke voetbaltrainingen. ISBN 978-7-115-52397-6. In zijn rijke sportloopbaan schreef Harry Dost maar liefst elf sportboeken waarvan de laatste vijf boeken over fysieke training en testen in voetbal. De jarenlange voormalige fysieke trainer van FC Twente kan bogen op een lange ervaring als het gaat om fysieke training, testen, coördinatie en ontwikkeling van voetballers, tennissers en atleten.

De in 2010 uitgebrachte voetbalboeken over fysieke training en testen in de Nederlandse taal zijn de afgelopen 5 jaar in samenwerking met voetbaltrainer Peter Hyballa (foto) en Hoofddocent aan de Sporthochschule Köln, Hans Dieter te Poel bewerkt en voorzien van de meest recente wetenschappelijke ontwikkelingen op het gebied van fysieke voetbaltrainingen. Dat mondde uit in een lijvig boekwerk van 440 blz. dat in een Duitse versie uitkwam onder de titel ”Fussballfitness: Athletik Training”.

De uitgever van gerenommeerde sportboeken Meyer en Meyer kreeg veel belangstelling tijdens de presentatie van het boek tijdens internationale beurzen. Daarom werd besloten een Engelse versie te produceren onder de titel “ Soccer Functional Fitness Training”. Tijdens een congres in Amerika werden Chinese uitgevers geïnteresseerd om een vertaling te maken. Dat leidde tenslotte in 2020 tot een Chinese uitgave dat nu wereldwijd te koop is bij ptpress.com.cn

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer