Succesvolle SISU / AABEE Wintergames verspringen

Zaterdag 27 februari, na een paar bijzondere weken met temperaturen tot -15 graden werd het plotseling bijna lente. Dat vroeg natuurlijk om weer een onderlinge juniorenwedstrijd op de atletiekbaan van SISU. Dit keer werd het verspringen. De junioren D, C en B konden zich inschrijven en er was weer een leuke groep deelnemers. Vanwege de coronamaatregelen moesten de kantine en kleedkamers nog gesloten blijven en kon er helaas nog geen publiek bij aanwezig zijn. Voor deze groep maakte dat niet uit. Enthousiast werd er samen ingelopen en zoals altijd weer sportief gestreden om de eer. Er blijken een paar goede springers actief te zijn bij SISU.

Nadat iedereen 4 sprongen had voltooid gaf dit per categorie de volgende winnaars.  Meisjes junioren D, Kira Dirckinck, 4,01 mtr. Jongens junioren D, Jason Hendriks, 3,19 mtr. Meisjes junioren C, Sam Schra, 3,44 mtr. Jongens junioren C, Ruud Seesink, 4,03 mtr. Jongens junioren B, Paul Seesink, 4,94 mtr.


Als afsluiting van de wedstrijd werd er door de organisatie nog een ludieke estafette gehouden. Er werden samengestelde teams uit alle leeftijdsgroepen bij elkaar gevoegd en met die groepen werd een 4×100 mtr gelopen. Voor de jongsten was dit vooral een bijzondere ervaring. Zij lopen nooit een 100 mtr sprint maar hard dat ze gingen!! Het ijzersterke team van jurylid Nadinja was de winnaar van dit leuke evenement. Ook deze wedstrijd smaakt naar meer. In december speerwerpen, nu verspringen, binnenkort volgt de volgende wedstrijd ihkv de wintergames bij AAV SISU.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer