Tennisvereniging ATV de Molenhoek biedt ook deze zomer de Zomer Challenge aan

Tennisvereniging ATV de Molenhoek biedt ook deze zomer weer tennis voor voetballers, hockeyers en andere sportievelingen. Voorzitter Grooters: “Vorig jaar zijn er 32 volwassen sportievelingen naar het sportpark op de Wilgenstaat gekomen om een balletje te slaan. Als opvolging van dit mooie succes bieden we als Actief Betrokken Club ook dit jaar voor een klein bedrag de hele zomer de kans om aan de conditie te werken.”

De Zomer Challenge is een compact lidmaatschap van 3 maanden in de maanden mei, juni, juli en augustus waarbij volwassen spelers vrij kunnen tennissen wanneer het hen uitkomt. De Zomer Challenge is niet alleen voor ervaren tennissers, maar ook leuk voor allen die normaal binnen sporten of voor spelers die willen ontdekken of tennis wat voor hen is. Iedereen is welkom!

Door de maatregelen zijn sporten die in de buitenlucht worden beoefend toegestaan. Dat betekent dat tennis voor iedereen mogelijk is onder bepaalde voorwaarden. ATV De Molenhoek hanteert daarbij de inmiddels bekende hygiënemaatregelen van het RIVM. Volwassenen dienen anderhalve meter afstand van elkaar te houden en iedereen dient bij klachten thuis te blijven.

De kantine, kleedkamers en toiletten blijven vooralsnog gesloten tot de maatregelen worden versoepeld. Grooters: “Een beetje ontspanning en beweging doet ons allemaal goed. Tennis is een sport die je heel goed op anderhalve meter afstand kan uitoefenen. Ook op het park is de afstand goed te bewaren, zeker als we ons allemaal aan de voorgeschreven regels houden.”

Deelnemers kunnen zich individueel inschrijven. Kosten zijn €30,-. Het lidmaatschap start bij aanmelding en stopt automatisch na 3 maanden. De baan kan eenvoudig worden gereserveerd middels de knltb-club app. Ben je na de Zomer Challenge niet van plan om te stoppen dan kun je voor € 35,00 tot 31 december 2021 lid worden. Voor meer informatie en aanmeldingen kan er contact worden opgenomen met Tennisvereniging ATV de Molenhoek www.atvdemolenhoek.nl

Foto’s archief

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer