De Zweef na rust ruim langs SVI: 7-0

De voormalige zondag clubs, De Zweef en SVI, speelden zaterdag de eerste bekerwedstrijd. Het door incidenten geplaagde SVV 91 uit Enschede kwam met een volwaardig team naar Nijverdal.Na het beginsignaal nam De Zweef meteen het initiatief. Tot echte kansen leidde het in eerste instantie niet. Aan de andere kant werd SVV 91 twee keer gevaarlijk. Tegen de eerste mogelijkheid van De Zweef kreeg de SVV 91 keeper nog net de reddende vingertoppen tegen de bal en een poging van De Zweef ging rakelings naast.

In de tweede helft kreeg De Zweef betere kansen en scoorde zeven maal. Geen spraakmakende wedstrijd maar voor de thuisclub waren de drie punten meer dan verdiend. Lars Spijkerman (foto, nr 13) was de smaakmaker van de wedstrijd. Uitslag 7-0.

Tekst en Foto’s met dank aan: Wim Beunk

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer