Loting KNVB Beker: FC Twente ontvangt Feyenoord, Heracles naar AZ

Zaterdagavond vond de loting plaats voor de tweede ronde van de KNVB Beker. Voor FC Twente staat er een thuiswedstrijd tegen Feyenoord op het programma. Ook Heracles lootte een zware kluif. De ploeg van trainer Frank Wormuth mag op bezoek bij AZ in Alkmaar. 

Heracles Almelo schakelde de amateurs van ASWH afgelopen dinsdag met de nodige moeite uit. Ook FC Twente had het niet makkelijk met de amateurs. Woensdagavond zou er in een pover duel worden afgerekend met O.S.S. ’20. De wedstrijden in de tweede ronde vinden plaats op 14, 15 en 16 december. De exacte speeldata zullen nog bekend worden gemaakt.

Feyenoord, aankomende tegenstander van FC Twente, kwam dit seizoen nog niet in actie tijdens het bekertoernooi. Het wordt de zesde keer dat FC Twente en Feyenoord teams elkaar treffen in het toernooi om de KNVB Beker. De laatste keer was in het seizoen 2009-2010, in De Kuip in Rotterdam. De laatste bekerontmoeting in Enschede was in 2004.

Foto’s: Sportfoto-Oost.nl (archief)

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer