PH uit op revanche na slechte seizoenstart

PH gaat vandaag op voor haar tweede competitiewedstrijd in de 2e klasse H. Daar waar PH vorige week zaterdag tegen een 7-0 nederlaag aanliep heeft het deze week heel wat goed te maken. De tegenstander waar dat tegen moet gebeuren is ASC’62 uit Dalfsen.

PH had na een lange voetbal loze periode het begin van de competitie heel anders voorgesteld. Tegen Enter Vooruit keken de mannen van Hodes al na 23 minuten tegen een 4-0 achterstand aan die uiteindelijk resulteerde in een 7-0 nederlaag. Al met al een totale off day. De tegenstander van PH, ASC’62, wist de seizoenopener ook niet te winnen. Zij gingen in eigen huis met 2-0 onderuit tegen Quick’20. Beide ploegen beginnen zaterdag dus met 0 punten aan de wedstrijd en na 90 minuten zal sowieso een ploeg van deze hatelijke 0 af zijn.

Voorafgaand aan de training van afgelopen dinsdag was de conclusie duidelijk. PH moet meer intensiteit leveren in zowel balbezit als in balverlies. De training stond dan ook voornamelijk in het teken van een conditionele prikkel. Tijdens de donderdag training werd deze lijn doorgezet in combinatie met wat tactische aanwijzingen van trainer Bjorn Hodes. Hiermee werd een intensieve trainingsweek afgesloten en de basis gelegd voor de wedstrijd tegen ASC’62.

Aanstaande zaterdag kan Trainer Bjorn Hodes niet beschikken over Bruns, Olde Olthof, Hesselink, Nijhof en Veurink. Zij zijn wegens uiteenlopende redenen niet aanwezig. Hierdoor heeft Trainer Bjorn Hodes 15 selectiespelers tot zijn beschikking om de strijd aan te gaan tegen ASC’62. Benieuwd welke 11 van de 15 spelers aan de aftrap verschijnen? PH – ASC’62 wordt om 14;30 afgetrapt op Sportpark de Veenelanden. Scheidsrechter deze middag is dhr. M. Landman. Team van de week deze middag is de JO8-1.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer