A.D. vertelt: V.V. Mariënberg langer door met trainer Arjan Visscher

Als een verrassing kwam het eigenlijk niet meer, gezien de resultaten en de positieve geluiden die we bijna wekelijks vanaf het vertrouwde Westerpark kunnen berichten.

Door A.D.

Het was eigenlijk alleen nog even wachten op de officiële bekendmaking door de Technische Commissie van voetbalvereniging Mariënberg. Maar afgelopen woensdagavond was daar eindelijk de langverwachte witte (nou ja, zeg maar gerust rood-zwarte….) rook uit de spreekwoordelijke schoorsteen.

Jarenlange traditie

Trainer Arjan Visscher verlengt zijn contract bij derdeklasser Mariënberg met twee seizoenen. Zowel de club alsmede de jonge trainer uit Gramsbergen waren het snel met elkaar eens. Visscher voldoet meer dan voldoende aan de gestelde doelen en verwachtingen van de TC. De 38-jarige hoofdverantwoordelijke van de eerste selectie past in zijn eerste seizoen veelal jonge talenten in die vervolgens gaan als de brandweer onder het bewind van Visscher en zijn assistent, Theo de Lange. Dat is tevens de gedachte achter het feit dat de club Visscher voor minimaal twee jaar aan zich bindt. Een breuk in een jarenlange traditie, waar maximaal met één seizoen werd verlengd, maar een logisch gevolg van de huidige wind en koers die er wordt gevaren in Mariënberg.

Architect

Want op het Westerpark wil men bouwen aan een solide basis en fundament nu langzamerhand flink wat jeugd moet worden ingepast en Mariënberg ziet Arjan Visscher daarin als de juiste architect voor het rood-zwarte project. Bovendien spreken de resultaten boekdelen. Op een voorlopige gedeelde vierde stek doen de Westeparkbewoners het cresendo en kent het sinds jaren een meer dan uitstekende seizoensstart wat mede op het conto van Visscher kan worden bij geschreven. Tevens is de TC verheugd dat de trainer van het reserve-elftal, Arjan Bolks, ook de handtekening heeft gezet onder zeker nog minimaal één seizoen 2e elftal. Zo is de continuïteit wat betreft de technische staf voor de komende jaren gewaarborgd bij de trotse derdeklasser.

Wij feliciteren beide Arjannen met de contractverlenging, nogmaals van harte gefeliciteerd en laat het de opmaat zijn voor nog meer sportieve successen.

Joah, mag wel zo.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer