MVV ’29 treft Luctor bij eerste thuiswedstrijd in 2022

Waar MVV ’29 afgelopen weekend de competitie hervatte met een uitwedstrijd, volgt aanstaande zondag de eerste thuiswedstrijd van dit kalenderjaar. Luctor Et Emergo is dan de tegenstander.

MVV’29 pakte afgelopen zondag een puntje bij WVV’34. Het werd 2-2, terwijl Luctor Et Emergo niet voor de competitie speelde. Dat deden de Almeloërs die week daarvoor wel: toen verloren ze met 7-1 van titelkandidaat De Tukkers.

Gelijk in punten

MVV ’29 en Luctor Et Emergo staan momenteel gelijk in punten, namelijk elf. MVV ’29 speelde wel een wedstrijd meer dan de tegenstander van aanstaande zondag (negen tegenover acht). Daarmee delen ze de achtste plek op de ranglijst.

Laatste ontmoetingen

Naast de stand op de ranglijst laat ook een blik op de laatste ontmoetingen tussen beide teams in Harbrinkhoek zien dat ze aan elkaar gewaagd zijn. In het seizoen 2019/2020 werd de laatste editie gespeeld. Deze doelpuntrijke wedstrijd was een prooi voor de Almeloërs (3-4), terwijl MVV ’29 het seizoen ervoor nipt de drie punten in eigen huis hield (1-0).Aanstaande zondag wordt om 14.00 uur afgetrapt op het Sportpark Frielink.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer