Libero’s Ronja Kruber en Luna Broekhuis naar Team Eurosped

Team Eurosped heeft onlangs Ronja Kruber en Luna Broekhuis aan haar selectie voor het komende seizoen toegevoegd. De 24-jarige Duitse Kruber komt over van DJK Datteln (Duitse Oberliga) en is opgetogen dat ze de kans krijgt om in de Nederlandse competitie te spelen. “Het team is erg ambitieus en professioneel. Het is geweldig om in de Eredivisie te mogen spelen.” De 19-jarige Broekhuis komt van Set-Up ’65 en speelde daarvoor bij Alterno Apeldoorn. Ze ziet er naar uit om in Vroomshoop te gaan spelen. “Een leuk team, fijne staf en een club met veel ambitie. We draaien veel trainingsuren waarin ik de ruimte krijg me verder te ontwikkelen.”

Coach Scharbaai over de nieuwe aanwinsten: “Hoewel beide speelsters nog niet heel veel ervaring hebben op het hoogste niveau, zijn ze allebei gedreven en erg gemotiveerd. We hebben hiermee onze libero-positie voor dit seizoen goed ingevuld.” Kun je niet wachten tot de competitie begint? De dames spelen een oefenwedstrijd tegen VC Sneek in het Punt in Vroomshoop op zaterdag 3 september a.s. om 13.30 uur. Kijk voor het volledige programma op www.teameurosped.nl.

Foto: Ronja Krube (C) Moritz Goerge

Foto: Luna Broekhuis (C) Arie Kwast

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer