Bousema Lochem/JBScues op bezoek bij Team Eekhoorn

Na de onverwachte nederlaag afgelopen zondag thuis tegen Dallinga.com moet Bousema Lochem/JBScues in Oosterhout proberen de draad weer op te pakken. Tegenstander voor het team van captain Ronny Hazewinkel is dan Team Eekhoorn.

Tekst en foto: Jaap Gönning

Op de foto: Gökhan Salman

Hazewinkel heeft zijn team op drie plaatsen gewijzigd. “Dat heeft niets te maken met het verlies van afgelopen zondag, maar dit komt omdat drie spelers verplichtingen hebben in de Duitse competitie. Dit betekent dat ik zondag met Johan Loncelle op plek één speel. Gökhan Salman neemt de tweede positie voor zijn rekening en Frans van Schaik gaat naar drie.”

Stefan Lenting maakt voor het eerst dit seizoen zijn opwachting en start op plek vier. Hazewinkel en zijn team zullen het opnemen tegen een sterke tegenstander. “Met Peter Ceulemans, Frans van Kuijk, Kurt Ceulemans en captain Jerry Hermans staat er een formatie die je niet zomaar verslaat. Wij moeten goed bij de les zijn om minimaal een punt uit Brabant mee terug te kunnen nemen”.

De eerste twee partijen, Kurt Ceulemans versus Frans van Schaik en Jerry Hermans tegen Stefan Lenting, beginnen zondag om 13.00 uur.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer