CSI Twente Special 2023

Dit jaar heeft News Outside (www.newsoutside.nl) wederom de krantenspecial voor het CSI Twente uitgegeven. Voor het eerst heeft deze evenementkrant 32 pagina’s. Dit is te danken aan de vele adverteerders die in deze hippische uitgave wilden staan. Daardoor krijgen alle huishoudens in de gemeente Tubbergen deze krant met achtergrondinformatie over het CSI Twente op de deurmat!
In deze krant leest u interviews, afgenomen door Willem Pfeiffer, eigenaar van www.hippischtwente.nl. Daarin vallen onder meer diverse artikelen over deelnemers en de festiviteiten van het CSI Twente te lezen. News Outside wenst u veel leesplezier!

Met hippische groeten,

Brian Brokelman
Eigenaar News Outside uit Tubbergen

Om de volledige sportkrant te lezen, klik hier!

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer