Bekertegenstanders en schema Vroomshoopse Boys bekend

Bekertegenstanders Vroomshoopse Boys zijn bekend

De bekerloting van de KNVB voor de eerste en tweede klassen in Oost leverde een interessante poule op voor Vroomshoopse Boys. In poule 8 wordt tegen S.V. Gramsbergen gespeeld, ook tegenstander in de afgelopen en aanstaande competitie van de tweede klasse. Het team van de nieuwe hoofdtrainer Rick Mulder, kwam over van vierde divisionist HZVV uit Hoogeveen, kwam sterk voor de dag in de afgelopen voetbaljaargang. De nacompetitie om promotie naar de eerste klasse bleek echter in de eerste ronde het eindstation voor de ambitieuze groen-witte formatie.

De volgende bekertegenstander van de Boys is tweedeklasser zondag RKSV de Tukkers uit Albergen. Het afgelopen seizoen ging dat team in de nacompetitie om promotie naar de eerste klasse in de tweede ronde in Heerlen met 3-0 ten onder tegen RKSV Becklerveld.

De derde tegenstander in het bekertoernooi is een bekende, waarvan vorig seizoen uit nog werd gewonnen. Dat is RKVV Stevo uit Geesteren, die vorig seizoen na een spannende tweestrijd met ATC’65 uit Hengelo thuis kampioen werd van de tweede klasse en promoveerde naar de eerste klasse Oost.

De drie bekerwedstrijden gaan uiteraard om het bereiken van de knock-out fase van het toernooi, maar gelden tevens als voorbereiding op de reguliere competitie voor het seizoen 2023-2024. Er wordt op de zaterdagen 2 september, 9 september en 16 september aanstaande gebekerd. Op zaterdag 2 september wordt de bekertrilogie gestart met een uitwedstrijd bij Stevo, die om 17.00 uur begint. Op zaterdag 9 september wordt er thuis om 14.30 uur gebekerd tegen S.V. Gramsbergen. Vroomshoopse Boys sluit de voorronde af op zaterdag 16 september met een uitwedstrijd bij de Tukkers. Om 17.00 uur wordt in Albergen afgetrapt. Hoofdtrainer Robert Bosma (foto), zijn staf en de spelers van de A-selectie van Vroomshoopse Boys genieten nu nog van hun zomervakantie en pakken op zaterdag 19 augustus de draad van het trainen weer op.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer