Thom Olde Weghuis twee seizoenen langer bij HHC Hardenberg

Middenvelder Thom Olde Weghuis en HHC Hardenberg hebben hun contract met twee seizoenen verlengd. De 21-jarige speler kwam medio 2023 over van PEC Zwolle, waar hij speelde in het Onder 21-team. De voetballer tekende vorig jaar een contract van één seizoen.

Technisch manager Gert Heerkes: “We zijn blij dat Thom ook de komende periode HHC-speler zal zijn. Hij heeft zich moeiteloos aangepast aan de club, het elftal en het niveau in de Betnation Divisie. Vanaf de start heeft hij zijn kwaliteiten getoond en al menig nauwkeurige pass van z’n linkervoet verstuurd. We gaan bij HHC nog veel zien van zijn potentie en dat gaat ons zeker helpen om de doelstellingen te bereiken. Daarnaast past z’n gedrevenheid heel goed bij de ambitie die de groep toont tijdens trainingen en wedstrijden.”

Olde Weghuis speelde eerder voor Quick ’20 uit Oldenzaal en FC Twente.

Newsoutside Sportverlichting PBSoccer